onsdag 2 september 2009

Seg dag i mumindalen

Denna dag har varit ganska slapp kan säga. Det var sega klubben här hela förmiddagen, och när vi väl skulle bege oss ut så öppnade sig himlens portar och regnet bara öste ner. På med regnkläder på ungarna och sen ut. Väl ute vad händer. Då tar det 5 minuter så blir det strålande sol. vad fan är det frågan om. Kan inte vädret ta lite hänsyn. Ska det regna så kan det göra det. Veligt väder gör en tokig. Om inte det så ganska svettig.
Efter att vi fortsatt dagen som den startat så kände jag att jag behövde lite action. O vart finner man det, jo givetvis på landet. Så det bar av till syrran. Syrran bor på en intressant plats. Av nån märklig anlednig så får jag upp mumindalen som referens i huvudet.Där har man muminhuset i centrum, där i sagan några trevliga finlandssvenska fabeldjur bor. Men runt omkring stryker det runt en massa finska hittepå figurer. fast i detta fall så är det personer som är lite egna av sig. Eller ja, egna o egna. Att bo i barack är aldrig fel.
Hur som så bar det av på kaffe, var klart gajvet. ända missen var att Sixten tyckte att det var inflation på glas ljusstakar. Så han decimerade antalet från 3 till 2.

Nu blir det till att jäsa framför TVn och ladda inför morgondagen. Kan bli ett besök hos allkonstnären T. Bodin i morgon.

1 kommentar:

  1. Ni är alltid välkomna till mumindalen *LOL* Och ljusstakar kan man alltid köpa nya :) Kram

    SvaraRadera