onsdag 16 september 2009

Känns fortfarande galet


Går fortfarande runt i ett rus efter söndagen. Kan nog beskrivas som att man skulle ha vunnit 1 miljon på lotto ungefär. Är så jävla nöjd på så många sätt. Känns det som det knappt skulle ha hänt. Känslan är helt övermäktig. Alltså, att få 5 Lax och drilla 4 st första gången man prövar detta fiske är helt sanslöst. Hjerts hade en fundering på om det kan ha hänt nån gång förut i modern tid. Har ingen aning. Men om det har det så är det inte många gånger, det är i alla fall ganska säkert. Känns även som man har växt lite som fiskare och tagit ett par steg längre upp på stegen.
Nu får man se var man ska göra avstamp när det gäller årets fortsatta fiske. Vet inte riktigt vad jag vill göra riktigt. Jag kan iaf fiska vidare med ett otroligt lugn i kroppen. Är nästan en underdrift att säga att sesången är räddad, med råge.

Nu så känns det även som att man skrivit av sig på bloggen. Kan bli att det blir mera fiske och mindre vardags snack här. Då blir det nog inte att man skriver varje dag. Men ofta kommer det nog att bli. För flugfisket handlar om mer än bara fiske. Så nog kommer det hända en del fast att man inte står vid vatten varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar