tisdag 21 februari 2012

PA VS Päronboll = Svårkastat

Fredagskvällen var upplagd för arbetsrelaterade festligheter o detta ägde rum på Strike i Örebro.
Vad har nu detta med fiske att göra kan man undra, o jag kommer att komma till det. Det är som så att jag o PA inte bara är varandras vapendragare vid vattnet utan oxå på jobbet.
Bowlingen gick som det skulle och efter det blev det en del öl. Nu visade det sig att tävlandet inte var slut för denna kväll utan det föll sig inte bättre än att bredvid vårt bord stod det en boxbollsmaskin som funkar som så att man stoppar i pengar, en päronboll fälls ner och sen ska man klappa på för allt vad man har. När PA skulle göra försök nr 2 eller 3 så blev utfallet inte som det var tänkt. Så istället för en hög poäng på maskinen så blev det en ömmande högernäve.
På lördagen så visade det sig att gubben hade fått en fraktur på båtbenet och som följd så blev det 8-12 veckor med en gipsad högerarm. Dvs kastarmen. Alltså en mycket dålig skada för en flugfiskefantast.
Så den planerade HÖ trippen som vi båda skulle göra i april fick sig en liten lätt törn. Hur jag kommer göra nu har jag inte bestämt än. Känner att det är lite mastigt att sitta och åka ca 55mil själv ner till Skåne. Men jag har inte bestämt än hur jag kommer göra. Det får tiden utvisa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar