lördag 12 september 2009

Allergisk

Sitter och suger på morgonens försa kopp kaffe. Har en svag molande huvudverk. Är nog allergin som har slagit till, den mot spriten. Som T sa -det tar en mansålder att lära sig att bemästra alkohol. Jag o fru Å och ett par kompisar var ute och åt kvalitets käk på karishma igår. Var första gången jag var där och måste säga att det var top notch.
Vi slog även ett slag för jämställdheten, den manliga delen pimplade vitt vin och den kvinnliga delen slängde sig handlöst över starkölen. Hade bara fattats att vi "män" hade snackat gardiner oxå så hade det varit pricken över i.
Det var i alla fall en riktigt trevlig kväll med många sköna skratt. Brukar kunna bli det när samtalen allt som oftast helt oförhappandes glider in på det där sexuella. Märkligt varför det alltid blir så, jag är ju helt ointresserad av sånt. Jag är ju bara intresserad av fånga fiskar.

Har börjat våndas lite. Om jag har ont i huvudet idag efter ett par glas vin och lite Whiskey så orkar jag inte tänka på hur jag är nästa söndag. Då bjuder fam Dala till 30års fest. Hur det kommer sluta orkar jag nästan inte tänka på. Känns som att långvården ligger nära till hands. Men det kommer bli grymt kul på festen iaf.

Nu är de bara att vänta in morgondagen för då smäller det

2 kommentarer:

  1. Eller hur var det helnajz igår!! Tack för sällskapet... Är så glad över att äntligen fått bli din "vän" på FB... hehe. Kram J

    SvaraRadera
  2. Nu känns livet mycket bättre nu när vi är vänner...på riktigt

    SvaraRadera