söndag 6 september 2009

Uppladdning

Idag så har uppladdningen börjat inför nästa söndags laxfiske. Som tur är känner man en expert på området. Ringde Daniel för lite rådfrågning och som jag anade så hade han svar på allt plus att han skulle skicka mig lite grejer. Så nu är succén redan ett faktum om nu laxarnas överman har haft fingrarna på grejerna så kan det inte gå att misslyckas.
Sen så ser det ut att kunna bli fiske på onsdag och även då så ska Dala med. Ända problemet med den mannen är att när han visar sig vid sjön så verkar fiskarna att gömma sig. Snacka om respekt men fiskemässigt så är det ingen höjdare. Hoppas han slipper stämma möte med herr oflax på onsdag iaf.

Tänkte på en sak. Varför vill man veta saker. Jo för att man är nyfiken. Men måste man veta allting? Jr är en ganska vetgirig person så idag beslutade han sig för att ta reda på vad som händer när man trär ner en tandborste i halsen. Ganska snabbt fick han klart för sig att detta hamnar under kategorin osköna saker man inte gör om.
Vi håller även på att bli stolta ägare av kanske Sveriges dyraste snorpapper. Eller ja, snorpappret stavas snarare S O F F A. Jr är just nu grymt snorig och varje gång han kryper upp i soffan som han gör ca 30 gånger varje dag så pressar han ner huvudet i den. När han tittar upp så ser han inte snorig ut längre. Att sätta sig på klädseln kommer snart att kännas som att sitta på ett smörgåspapper typ.

Dags att ta tag i middagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar