lördag 10 oktober 2009

Tittfiske

Dovis lägger dagens första kast

8.00 kom man fram till sjön, tände en eld och började sörpla kaffe. Strax där på så kom Dovis och P-A. P sa att termometern visade 3 minus och det stämde säkert för marken frasade under fötterna när man gick. Annars så var det en kanon morgon. Solen tittade fram, kaffet var gott o elden sprakade. Stämning helt enkelt. Denna dag var det fullspäckat på schemat så det blev bara ett par timmar vid sjön. Tog faktiskt inte ens fram fiskegrejerna, hade blivit så stressigt att bara fiska drygt en timme så jag gick runt och jäste och överkonsumerade kaffe o pipa.
Lite surt att jag inte hade mer tid. För denna dag visade sig vädret från sitt bästast så det hade varit kanon att ha haft tid att fiska lite men men...

Var en ganska gajven eftermiddag iaf. Jag och fru Å åkte till stan utan ungar och kollade kakel och mattor till nya badrummet. Gick väl sådär.
Sen bar det av till trä och läderfantasten (att slöjda med) Big B. Där blev det middag, stekt kött i bröd som köptes av herr Ronald Mcdonald. Han vet hur en slipsten ska dras när det gäller hamburgare. Var riktigt trevligt iaf.
Som avslutning på dagen bar det av till net on net. Kände att pengarna brände i plånboken så det var rätt skönt att bli av med några tusenlappar.

Nu är det 10 minuter kvar till avspark i fotbollen. Dags att knäppa en burköl o glida ner i soffan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar