tisdag 10 november 2009

Ryggen ömmar på pensionären

Ska aldrig mer säga att säsongen är slut för isen ligger. För nu så verkar det bli fiske på lördag, trevligt. Behöver bara gå på tiggar stråt för vissa grejer är slut och tänker inte beställa förs i vinter.

Denna dag var man och fixade en helrenovering av ryggen. Nålar staks in på olika ställen. Det bröts o bändes o knäcktes hej vilt vilken fest det var.....för ryggen....eller inte? Nu tycker man ju att man borde vara ledlös som ett spödbarn men itället känns det som man har varit hos stelopererings doktorn för nu värker det och spänner överallt. Men det gäller kanske att vara på botten för att komma till toppen. Hoppas iaf att det blir bättre, kan ju inte bli sämre och förhoppningsvis så blir man av med värken som jag haft i ena benet hela sommaren. Varit ganska ruttet faktiskt för det har gått ut över fisket. För när jag stått upp i ca 10 min så har det börja värka i vänster vad. Men detta skulle tydligen dom härliga nålarna göra bot på. verkar ha funkat skitbra för nu tokvärker hela benet, härdande och stärkande. Man kan ju tro att jag är 80 år när man läser detta men som tur är har man 50 år dit, 49 nästa onsdag.

Får se vad kvällen kan erbjuda. Kanske kaffe hos PA....

2 kommentarer:

  1. Ja du gamle man, man ska ju veta att man lever - eller vad är det dom brukar säga? Hoppas att det ger med sig. Krya på dig! Och tack för tårta och en trevlig eftermiddag i söndags :)

    SvaraRadera
  2. Ryggen är nu näst intill i toppskick. Tackar själv för senast =)

    SvaraRadera