fredag 7 maj 2010

Förföljd av kyla

Big i djupa tankar över min flugask

Blev lite fiske i onsdags kväll. Ännu en gång så var våran ovän kylan på plats. Kylan verkar förfölja mig just nu. Så fort jag nuddar flugspöt så stört dyker kvicksilvret likt en grekisk ekonomi och alla kläckningar ställer in och tar ledigt.
Nu så var kvällen igen katastrof. För trotts kylan så vakade det lite men mest sporadiska vak, ingen fisk som gick direkt stadigt. Upplever även att Bågarna är skyggare än någonsin. Dom har ju gått i sjön i 2 år nu så det vore inte så konstigt om dom blivit svårare att ha att göra med. Det är iofs bara positivt, det SKA vara svårt. Och desto mörkare det blev desto mer vakade det. Men ingen av oss lyckades lura nån av dom.
Kvällen till ära så dök Big upp. Kul att träffa gubben. Synd bara att han inte verkar tycka det samma efter som han fått för sig att flytta ca 17 mil här ifrån.

Får se när nästa vända blir, kanske söndag. Om inte så blir det nog att ligga lågt till nästa helg. För i vecka kommer det lite öring och dom ska få gå i några dagar innan det blir nått fiske. Kan iofs bli lite Gäddfluga nån stans....kom nu på lämplig sjö för det. Återkommer i ämnet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar