onsdag 11 maj 2011

Vännerna, elden o skogen
En fin båge som jag lyckades lura.


PA pekar med hela handen mot var han tappade fisken.
Nån annan som kan se var det släppte ;)


Har fiskat men bloggen har släpat. Är för bra väder för att sitta framför datorn men nu så.

Har fiskat både lördag och måndag. Lördagen var tänkt att averkas i Karlsdal med fiske i kviddtjärn. Efter att både jag o PA hade observerat på facebook att det inte bara var vi som skulle dit utan halva mellansverige så blev vi folkskygga och tog tillflykt till hemma vattnet....i vanlig ordning.
Bra val visade det sig. Bra vaking och spännande fiske på luriga fiskar, kan inte bli bättre. Ett par Regnbågar och några öringar fick syna håven för att sedan få simma tillbaka.

Måndagen var en kopia av lördagen. Två kanonkvällar! Det som gjorde båda kvällarna speciella var skymningen och då var det inte själva fisket utan brasfisket som var fint. Att sitta och elda i gammelskogen när mörkret börjar komma är lika magiskt varje kväll. Det är nästan då den riktiga avkopplingen infinner sig.
Småpratet och gemenskapen vid brasan är nått alldeles speciellt, man bara liksom är. Ska ge en eloge till fiskebröderna. Dom är så bra polare man bara kan ha och att få umgås under dessa förhållanden knyter ihop allt en mer.

Sommaren verkar kunna bli lång som tur är så det lär bli ett antal flera såna här kvällar.

Styrketår i solskenet.


Nöjd författare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar