måndag 13 juni 2011

Det närmar sig.

Om nån tycker att bloggen ser konstig ut i mobilen så är det som det ska. Har fått möjlighet att anpassa bloggen till mobilen. Går nu fortare att surfa mobilt. Får se om jag kommer ha så här i fortsättningen. Nog om detta.

Har varit lite lat senaste veckan eller snarare så har fisket varit så pass bedrövligt att jag inte orkat skriva om det. Plus att kameran varit hemma så det har inte funnits så mycket att visa. Dom senaste 3 fiskena kan sammanfattas med 3 ord. Åska, skyfall, o blåst. Vädret har varit helt bedrövligt. Ända positiva har varit att man fått kolla hur mycket regnkläderna pallar. Mycket visade det sig.
Annars så känns Regnbågs o Öringsfisket lite avslaget eftersom att det bara är 2 veckor kvar till 7 dagars kvalitets fiske. Vill bara börja packa ihop grejerna och börja göra sig klar.
Dom här sista veckorna innan man åker är som en del av resan. Samtalen, planeringen och den allmänna laddningen är en plågsam njutning. Är som att man förlänger resan till en extra vecka i huvudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar