fredag 5 augusti 2011

Lite flyt trots bomtur

Ännu en bomtur är avklarad. Å så är sladden till mobilen borta så nått bildbevis blir det inte heller. Var iofs inte så mycket att se. Jag o PA skulle äntligen komma över vårat oflax var det tänkt så efter jobbet igår drog vi till lobergstjärn med flytringarna. Vid kl 21 gav vi upp pga att sjön var helt stendöd. Trotts att det låg blankt så var det som att man kunde ta på stämningen. Vi gjorde ett snabbstopp vid Bastukulltjärn. Där vakade det iofs men det kändes som nyinplanterad fisk för det hoppades hej vilt på typ ingenting. Satte på en streking caddis som jag lät jobba en stund innan mörkret gjorde antre. Vi båda fiskade ganska stressat och det kändes inte som vår kväll.
Den lilla tur vi hade var när vi på nått helt magiskt sätt undkom ett rådjur som nästan hoppade in i sidan på bilen när vi körde i ca 100km. Såg aldrig att det hoppade upp utan bara 2 ögon som stirrade in genom förardörrsfönstret. Kan fortfarande inte förstå hur den fick stopp på sig själv och inte rammade bilen. Höll på att helt ärligt skita ner mig. Fick iaf stanna för att lugna ner mig.

Nu har det iaf dykt upp ett nytt spännande strömmande Regnbågsvatten bara en halvtime hemifrån. Blir att kolla det nästa helg. Ska bli grymt spännande. Kan bli nån vända till egna sjön oxå i dagarna.

2 kommentarer:

 1. Hallå,
  Skönt att du slapp undan rådjuret:-)
  Vad är det för regnbågsvatten om man får fråga?

  //Andreas

  SvaraRadera
 2. Lobergstjärn och bastukulltjärn ligger i karlsdal mellan karlskoga och nora. Hej förresten andreas :)

  Ska uppdatera. Har blivit lat

  SvaraRadera