tisdag 7 februari 2012

Från dag till natt


Efter att jag nu blivit klar med det mesta i dagsländeväg så blir det nu nattsländor för hela slanten. Började igår och höll på att bli vansinnig, fick inte till hjorthåret som jag ville. Men efter ett samtal med en ny bekantskap vid namn Markus så fick jag lite tips på hur jag skulle göra. Så nu gick det vägen. Är på detta koncept som dom flesta nattsländor kommer se ut.

Tackar för tipset Markus =)

8 kommentarer:

 1. Fantastisk nattslända! Så snygg.
  Ser att din ask kommer bli foamig iår ;). Har själv inte fastnat för foamflugor. . . . Än. Men verkar onekligen osänkbart :).

  SvaraRadera
 2. Tackar så mycket!!
  Jo mycket foam kommer det bli. Grymt kul material att greja med. Hoppas flugorna infriar förväntningarna. Men det gör dom nog.

  SvaraRadera
 3. Det blev ju bra som fan det där!....och tack själv för tipsen, tror jag börjar få ordning på´t snart ;)...//Marcus

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Är det påfågel under hjorthårshacklet? Grymt för harren! Jag har fiskat en del med den här typen av flugor och dom är sjukt gryma att strippa i strömmande vatten, speciellt efter harr. Sjukt sköna hugg! Se till och binda några riktigt stora också! Syggt bundet!

  PS vad använder du för foam? J:son?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej inget påfågel. Jag dubbar hjorthåret i ögla och tvinnar det sedan i öglan. Dubbar det sedan runt kroken, eller hur man nu ska förklara. Klipper sedan bort allt spret på undersidan. Fattade du hur jag menade?

   Är denna foam jag använder
   http://mistpool.com/product_info.php?products_id=284

   Radera