fredag 20 juli 2012

I väntan på the amacing race.....


.....Så band jag lite flugor. Fick en förfrågan om jag kunde binda upp några foamnattsländer, och det kunde jag. Trodde inte jag skulle få tummen ur innan vintern men det tog bara nån dag att få upp bindkrut.
Riktigt kul att få binda upp till nån annan. Ger lite extra till bindandet o då på så sätt att det gäller att tänka till så att det blir som i detta fall, 5 likadana flugor. När man binder till sig själv kan man ibland leva med att samma fluga kanske inte blir exakt lik den andra. Nått som jag i det längsta försökte undvika denna gång.
Nu är det bara att hoppas att herr Klinga blir nöjd oxå =)

Annars så har det varit en del fiskerelaterad veksamhet denna vecka dok utan spö i hand. Har varit en del arbete med egna sjön. Det hade växt igen en del men efter lite svett så blev det kalas.

Håller annars på att ladda upp inför The Amacing regnbågsrace som startar på söndag. Fru o barn drar på semester o jag börjar jobba. Men när kvällarna kommer så transformeras målarjonet direkt till Fiskedåren. En veckas regnbågsjakt! Gäller att inte bränna för mycket krut på jobbet bara, men det är nog ingen risk ;)

2 kommentarer:

  1. Vilken lyxvecka du kommer att ha! Tycker dock du kunde fortsätta som målarjon några timmar hemma också :P

    SvaraRadera
  2. Ja du skulle må då ;) Räcker med 8 timmar om dagen.

    SvaraRadera