lördag 29 december 2012

Bokslut för 2012


När året nu börjar lida mot sitt slut så får det bli att försöka sammanställa årets fiske.
Det startade med en inställd HÖ resa pga förkylning men det är nog ända missen detta år. För utan att jag kommer ihåg allt så är känslan att detta år varit ett av dom bättre på alla plan. Har blivit något bättre bakom städet och kommit upp med åtminstone ett par mönster som kommer följa med mig ett bra tag framöver. Att komma upp med ett par bättre myggmönster är nått som jag kommande säsong ska försöka lägga lite krut på.
Vid vattnet har det oxå gått kalas. Är inte många gånger som det blivit bom detta år eller så har jag förträngt dom gångerna. Har även hittat ett lugn i fisket där väntan blivit mottot. Vakar det inte så samlar man kraft istället och försöker åtminstone lägga tanke på varför det inte vakar. För att när det sedan drar igång då försöka lista ut vad som hände. Nått som ibland är lätt medan andra gånger är betydligt svårare.
Sen så har det varit ett år som gett några nya och mycket trevliga bekantskaper, som i sin tur gjort att man fått se lite nya fiskevatten. Nya bekantskaper är alltid uppfriskande på många sätt. Dels så är det kul att träffa likasinnade sköna personer, sen att få lära sig ett och annat av andra är mycket stimulerande. Man är långt ifrån fullärd nått som man förövrigt aldrig kommer bli som tur är :)


Nu så är det bara att starta uppladdningen för 2013 och hoppas att det blir lika bra som 2012, kanske till och med bättre :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar