söndag 24 februari 2013

Uppladdningsträff =Trolig överladdning

 Man får leta, men det går att hitta lite öppet vatten.

I och med att solen tillåtit kvicksilvret att komma på rätt sida nollstrecket så kommer vårkänslorna som ett brev på posten.  När man talar vårkänslor i detta fall så är det inte tal om några testosterontoppar som får reptilhjärnan att nästan koka över på en och annan tonåring i detta avlånga land. Nä nu handlar det om fiskekänslor
Ett på många sätt än mer frustrerande tillstånd men på ett positivt sätt. För att i detta fall vet man att det blir vinst till slut. Nått som den testosteronstinna tonåringen inte kan vara lika säker på.

För att nu ta sig igenom denna sista månad på ett lite enklare sätt så blev det bestämt för ett par veckor sedan att jag, PA o Marcus skulle dra ner till Göteborg för att träffa Andreas, Granstav o Lukas. Upplägget är flugbinderi o tjöt med avslutande minimässa på profly under lördagen. Med ett än större hål i plånboken som trolig följd. Ska bli grymt trevligt att träffa gubbarna igen om än att man nog inte kommer vara mindre fiskesugen när vi åker hem....förhoppningsvis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar