söndag 10 mars 2013

Går i cirklarÄnnu ett givande men ändå ett något innehållslöst samtal avklarat.  Allt är redan sagt, planerna om vart, hur och när stordåd ska ske är näst intill huggna i sten. Teorier har vridits och vänts på så man nästan gått hela varvet runt till noll igen. Det är rätt urvattnat just nu. 
Man går i cirkla. Går in i fiskerummet..... Glor.... Går ut....ringer lite till..... Tar en surfvända på mobilen...... Konstaterar att flugfiskesverige nästan gått i ide.

Denna sista tid är nästan värst på hela året. Som att stå i startblocken men startskottet låter vänta på sig. Tidigare las energin på flugor eller nått annat kreativ. Nu är det SMHIs 10 dyngnare som det läggs energi på och då mest i negativt form över att den inte visar det jag vill att den ska. Och där till att det går inte att göra nått åt det. En helt meningslös sysselsättning med andra ord.
Detta scenario är inget nytt, samma procedur spelas upp varje år i månaden mars. Tur är att startskottet kommer gå av, frågan är bara när....

3 kommentarer:

 1. Gött med -11 i Göteborg imorgon.....lovar gott inför premiären om nån vecka. Lär väl bli typ minus 100 uppe hos er i "boggen" då iofs :-)

  SvaraRadera
 2. Är premiären i fara? Var minus 16 eller nått här på morgonen. Helt värdelöst :/

  SvaraRadera
 3. Njae, i fara skall man väl inte säga. Det går alltid att hitta öppet vatten, kanske inte just där vi har tänkt köra på premiären???
  Men det löser sig, när det väl sätter fart går det fort för havsisen att försvinna.
  Hua mig, det lär vara kallt i vattnet....

  SvaraRadera