tisdag 3 maj 2011

Finbesök i skiftande väder



Claes verkar vara dagens
mysfarbror. Glada miner iaf

Efter att jag stressat halft ihjäl mig mellan jobb, utvecklings samtal o dotterns jumpa avslutning så bar det iväg. Denna måndagskväll hade vi fin besök i sjön. BENGTS hedersmedlem Claes var på besök hela vägen från Forshaga för att försöka lura sig en öring och efter att jag lyckats varva ner så var stämningen på topp.
Claes har det fina smeknamnet Savanten av den anledningen att karln mins allt sånt skit som vår normala hjärnor sållar bort ögonblickligen. Det hans hjärna verkar sortera bort där i mot är att komma ihåg att köpa saker så som mat, snus m.m. Nu var det ju tur att vi hade allt det där ;)


Vind o snö välkomnade
oss denna majkväll

Nå väl. Nu var det de här med vädret. Vi hinner inte mer än kliva ur bilen så börjar det snöa. Känndes helt knasigt. En timme senare så har det redit upp sig och solen tittat fram. Är fortfarande kallt men myggen kläcker o fisken vakar. Claes få en fisk direkt. Härligt! Själv så går jag bet denna dag men det gör inget. Har man gäster så är det alltid roligt att dom får fisk. Den stora behålningen denna kväll var brasfisket, för även PA o Hjerts var med så det var en go stämning kring brasan. Tilläggas att Hjerts knep ett par fiskar han med så några fiskar landades på torrfluga trotts att tempen var runt nollan.


Men när snön slutade falla
så var det bara att kasta loss =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar