torsdag 15 september 2011

Perfekt Härjedalen trippJag själv med en riktig krutöring. Mycket nöjd är jag.
Den tänkta resan till Rena som skulle gått av stapeln senaste helgen fick i sista sekund omdirigeras till Härjedalen efter det att Rena höjts med ca 1.5m över en natt. Detta visa sig bli en kanon helg iaf.

Med låga fiskeförhoppningar men med laddning på en trevlig helg så bar det av mot trakterna kring Sånfjället.
Boendet var militärtält. Det var ca 14 år sedan man sistens bodde i ett sådant och lumpaminena kom över en konstant. Så kvällarna avnjöts på medtagen skumgummimadrass vid en knastrande tältkamin.

Nå hur var fisket? helt strålande! Var inställd på att få gå och nymfa en hel helg och få gå och dra lite småharr. Nu så var fisket trevligare än så. Fiskarna var kanske inte dom största men några harrar och 1 öring på ca 4 hg kom upp. Alla på torrt. Flugan för denna resa var en ljusgrå rackelhane. Var en riktig killer.
Så i ett soldränkt och mer eller mindre vindfritt härjedalen spatserade vi omkring bland vakande fiskar i ett par dagar. Alla var nöjda dvs Jag, PA, Savve, Jens o jägarn.

Så när det vid hemfärd skulle sammanfattas så var vi överens om att detta var årets bästa resa. Kanske en av dom bättre över flera år sett iaf rent stämningsmässigt.

 Jag med en Pigg liten Harr =)

 

PA diar burk o savve hets äter mos

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar