onsdag 26 augusti 2009

En mustigt diskussion

Idag har man haft en uppfriskande diskussion över webben ang etik och moral inom fisket. Inblandade i denna diskussion var min gode vän knivslöjdaren och flugfiskaren Big Bengt från Nyköping. Även Å. Bodens reinkarnation , T. Bodin från Klockhammar var inblandad i denna mustiga holmgång. Det som var på tapeten var en hel del och inte helt oväntat var en av flugfiskets knäckfrågor, catch and release med på ett hörn. Även vikten av att veta vikten på fisk man fångat diskuterades. Som vanligt när det gäller moral frågor kring flugfisket så kommer man aldrig fram till exakt sanning. Men det är alltid bra att få sig en funderare kring vissa saker. O sen så är det alltid kul att få chafsa lite oxå.

Just nu så sitter jag och håller tummarna för att Claes ska lyckas kläcka nollan i Forhagaforsen ikväll. Kämpa på gubbe.

Annars så har den här dagen varit jävligt seg. Vädret har varit minst sagt ruttet, regn och blåst. Så ungarna har nästan krupit på väggarna denna dag. Hoppas att det blir lite mer drag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar