fredag 28 augusti 2009

Fredag...I dag har man inte varit på topp. Varit en del diskussioner här hemma om både det ena och det andra. Men så är det, man är inte alltid överens om allting. Som tur är så brukar det reda sig till slut.
Denna dag har inte haft så mycket med fiske att göra. Började med att gå med ungarna till Ebbas nya dagis avdelning och hälsade på. När man kom hem sövda jag Sixten och kastade mig in i en spaljéuppsättning. Hammare och såg jobbade så det stod härliga till. Måhända att resultatet inte blev Hyttans snyggaste. Men upp kom den i alla fall.
När jag nu hade varvat upp med denna manliga aktivitet. Så tyckte jag att det var lika bra att suga tag i gräsmattan. Gräset och klipparen möttes i en ganska ojämn kamp där klipparen gick segrande. Blev bra. Inte som förra gången när jag inte klippt på flera veckor. Då vann gräset näst intill. Bra blev det inte iaf.

Som avslutning på eftermiddagen åkte jag och jr upp till sjön. P-A skulle dit så jag tänkte att om man inte fiskar själv så kunder jag åtminstone kolla på när nån fiskade. Dess värre så verkade det som att jag tog med mig regn till fiskevattnet så vi blev inte så långvariga där. P-A härdade vidare. Hoppas han fick något och inte bara regn, gärna båge oxå.

I kväll blir det lugnt och fint. Ska äta Vätternkräftor och ladda för morgondagen. För om allt går som planerat så blir det fiske i morgon bitti

3 kommentarer:

 1. hej hej!!! gud vad gott med kräftor, det kan man aldrig få för mycke av..=) så om ni ångrar er så är det ju bara att köpa ett till paket och komma till oss ikväll, ta med hela familjen vetja..=) hoppas att fisket går bra för dig och p-a, vill ju att ni ska vara nöjda och glada. just det skulle ju säga att det var en fin blogg du har skaffat dig..=) ha´t toppen // Sara

  SvaraRadera
 2. Kul att du skrev!
  Vi ligger lågt ikväll. har blivit lite väl blött dom senaste helgerna. Men vi får styra upp kräftor nån annan dag. Har frysen full :)

  SvaraRadera
 3. jaha ja så kan det bli ibland, men ha en trevlig kväll och så käkar vi kräftor en annan gång..=)

  SvaraRadera