måndag 31 augusti 2009

Svårigheter och manligheter

Det här var inte lätt. Mitt mål är att försöka skriva lite om fiske varje dag. Märker dock att det inte är det lättaste. När man"bara" fiskar ca40-50 gånger på ett år så blir det ca 300 dagar som det är ganska dött på den fronten. Nog för att flugfiskets ädla konst är ett ganska stort ämne men kanske inte oändligt. Jag skulle ju kunna skriva bara dom dagar det hänt något på fiske fronten, men jag tyckte att det var ganska kul att skriva. Det kommer nog skrivas lite om vardagsöden oxå
Jaja, jag får försöka göra så gott jag kan. Kanske finns nån som inte är intresserad av fiske, hur konstigt det nu än låter.

Men i morgon så blir det fiskerelaterad verksamhet i alla fall. Då möts männen i den näst intill mytomspunna föreningen Bengt Boys för att utföra manliga aktiviteter vid sjön som innefattar hamrande, sågande och spikande. Kan tyckas konstigt att försöka förbättra något som redan har uppnått jordisk perfektion. Men som många andra män i landet Sverige så har vi hårda restriktioner kring olika byggnationer på hemmafronten. Så istället får vi åka till skogs för att få uttrycka våra manliga sidor.

Dagen som varit har mest kretsat kring barn aktiviteter. Först bar det av till lekparken där pappalediga klubben möttes upp. Klubben innefattar mig, Dala o Hjerts. Sixten experimenterade en hel del med sand där han bland annat prövade hur mycket sand man kunde fylla mun och näshålor med och fortfarande kunna andas. Var en hel del visade det sig. På eftermiddagen var det gymnastiska övningar som gällde för Ebba. Redan efter detta första jumpa pass kunde jag konstatera att hon är en rising star inom detta område.
Nu får det vara bra för idag för det finns ett hus att städa upp. Orkar inte vakna till detta rådande chaos i morgon

6 kommentarer:

 1. Jag tycker du skriver bra. Kul att läsa. Men du ska nog sänka ambitionen lite. Det blir tufft att skriva om fiske varje dag om ett par månader. Då kommer det mest låta och kännas så här:
  Måndag: Faaan vilken jävla skitvinter, jag vill flytta till Nya Zeeland
  Tisdag: Faaan vilken jävla skitvinter, jag vill flytta till Nya Zeeland
  Onsdag: Faaan vilken jävla skitvinter, jag vill flytta till Nya Zeeland
  Torsdag: Faaan vilken jävla skitvinter, Band 10 st Black Gnat i strl 22 inatt.
  Fredag: Faaan vilken jävla skitvinter, jag vill flytta till Nya Zeeland
  Lördag: Faaan vilken jävla skitvinter, jag vill flytta till Nya Zeeland
  Söndag: Faaan vilken jävla skitvinter, jag vill flytta till Nya Zeeland

  SvaraRadera
 2. :) Kul big. Grattis M till räknaren. Du lyckades tillslut::

  SvaraRadera
 3. Sant big. Men annars kan jag använda mig av ett beprövat knep. Nämna Svenerik Loodh i vart tredje inlägg.

  Tackar Daniel. Jag gjorde rätt en gång men missade tydligen nån del i adressen. Men när jag fick med allt ihopp så blev det fina fisken.

  SvaraRadera
 4. Sven-Erik Loodh, gajven man. Har en film där han knivslöjdar. I slutet av filmen visar han sitt hemnummer och säger att det bara är att ringa om man har några frågor. Det var tider det.

  SvaraRadera
 5. Du kan prova ringa nu. Då får du vara bra vän med dom högre makterna om du ska komma fram ;). Vet inte när gubben lämnade in.

  SvaraRadera
 6. http://www.fiskeforalla.com/notiser/notiser.asp?which=1879

  RIP

  SvaraRadera