lördag 5 september 2009

Tidigt upp

Man är bra konstig ibland som frivilligt ställer väckarklockan på 6.00. Men är det fiske så är det då är det bara köra så det ryker.
Men denna dag så var umgänget bättre än fisket. Fiskarna lös med sin frånvaro, jag hade ett hugg nästan på en gång men den kapade tafsen. Ah fiske är som det är i bland hur lätt som helst eller som idag fantastiskt svårt. Visst, hade det handlat om att till varje pris få fisk så kanske man kunnat ansträngt sig lite mer. Män man kan ibland bli lite lat även när det gäller fiske trot eller ej.
Kaffet höll som vanligt hög kvalitet och korven den samma. Att korven höll hög kvalitet kan man ju se på bilden. Dala tyckte det var så gott så att ögonen nästan tränger ut ur huvudet på han. Dala har även startat använda ett helt nytt insektsmedel. Vanligtvis så brukar det vara mygg man har problem med i skogen. Och för att bekämpa dessa fantastiska små insekter så brukar man använda myggmedel. Nu är det tydligen inte mygg som är Dalas problem utan inte helt väntat flugor. Hur som så sa han att han hade smörjt in sig med flugmedel. Kanske kan bli en stor säljare.
Det var iaf en trevlig morgon men efter dom senaste morgonfiskena så kan man konstatera att fisken inte verkar komma igång förs tidigast mitt på dagen. Men trotts detta faktum så blir det nog några mornar till. För det är extremt bra stämning att dricka morgonkoppen vid brasan tidigt på morgonen. Och jag hade i alla fall 1 hugg. Så helt värdelöst var ju inte fisket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar