lördag 28 maj 2011

Irriterande blåsväder.

Efter att det blåst halv storm hela veckan så skulle torsdagen vara rickigt fin....enligt prognosen. Varför det heter just prognos har man börjat förstå. Hela dagen var det fint så efter att snabbt varit hemma så åkte flytring m.m in i bilen för att se om egna sjön kunde ge nått denna kväll. När vi kommer fram så är det riktigt bra, vakar o vindstilla. Ser lite nattsländor och förhoppningarna är på topp. Väl ute på vattnet så börjar det regna o blåsa. Hela kvällen blir helt värdelös. Inte ett vak så långt ögonen når och blåsten piskar i allt mer. När fisket avslutas så är jag av nån anledning grymt irriterad. Var grymt laddad innan vi skulle iväg ås å blir det så här. Avslutade med att förbanna typ allt och fortsatte med det även när jag kom hem.
Nu så har det blivit 2 mediokra tripper i ringen så nu får det här blåsandet ta och ge sig som förövrigt fortfarande håller i sig.

Kan bli en vända i morgon bitti o vädret vill annars så blir det att satsa på Vulgata fisket under nästa veckas långledighet. Då gäller det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar