fredag 23 december 2011

Julbord


Så var årets traditionella julbord med fiskegänget avklarat. Alla tycker att detta event är om inte årets så vinterns höjdpunkt. Kvällen innehöll bildspel från årets fisken, frågesport om årets bravader, ölprovning och givetvis mat. En av kvällens höjdpunkter är att årets BENGTS röstas fram och den framröstade får ta emot vandringspriset. Kan kanske tyckas för utomstående som tramsigt men det är fullt allvar kring detta pris. I år så blev det jag som mycket glädjande fick ta emot priset och det värmde värkligen. Tackar! På priset står det årets fiskare men priset handlar inte om vem som dragit mest fisk utan om helheten.

Tackar för en trevlig kväll alla som var där. Och en god jul till alla andra.

Nu så har jag gått in i ett par veckors julledigt och det är samma sak som att det kommer hårdbindas flugor i några veckor. Bindsommaren är här helt enkelt. Dom senaste åren så har julen blivit synonymt med flugbindning för mig. Så veckorna innan har det beställt bindningsgrejer så att det ska finnas hemma till jul.
Kommer komma lite bilder på flugor va det lider.

4 kommentarer:

 1. Grattis till utmärkelsen ;-)
  Hur ser planerna ut för 2012, några resor på gång?
  Skall ni plantera något i eran sjö?

  //Andreas

  SvaraRadera
 2. Resor blir det men det ända datum som är spikat är HÖ fiske på Österlen 12-15 april.
  I sjön blir det inplantering av Båge i vår. Av dom bågar som kom i för 4 år sedan så verkar det inte vara så många kvar. Fångades bara 8 st i år.
  Du då?

  SvaraRadera
 3. Oki, lite go havsöring efter påsk. Det blir förmodligen ingen Österlentur för mig i år heller. Kompisen åker ner över påsk men då är jag i Barcelona!
  Annars planerar vi som bäst inför en Kirunaresa i år igen!
  Sen blir det förmodligen nån tur till Tiveden?

  Kul med lite ny fräsch båge....handplockar ni dem så att ni får prima vara? Säg till när ni har planteat in så kommer jag å testfiskar ;-)

  //Andreas

  SvaraRadera
 4. Tyvärr så kan vi inte handblocka fisken så dom brukar inte vara dom vackraste till en början men det går förvånansvärt fort för dom att få fina fenor m.m. Du är alltid välkommen om du skulle ha vägarna förbi =)
  Man kanske ska haka på till Tiveden. Är lite emot att betala dom pengarna men o andra sidan blir det inte speciellt ofta som man kommer iväg på sådana fisken så det jämnar väl ut sig.

  SvaraRadera