lördag 28 juli 2012

Solsemester


Igår bar det av till Kviddtjärn, ett väldigt varmt kvidd om man ska vara exakt. Jag o PA kom vid halv fyra på eftermiddagen. Solen stekte och sjön var stendöd. Vi tog det lugnt. Kunde konstatera att det var 4 personer till som körde med sjunk runt sjön utan nått resultat. Själva intog vi viloläge. Nu så blev det en lång väntan och tillslut så började det vaka iom det att nattsländorna gjorde sitt anträdande. Klockan var nu halv nio. Vi hade inte mer än börjat fiska så ringer min mobil. Det är frun på väg hem från semestern som meddelar att hon GLÖMT nyckeln hem. Jag tror jag ska explodera!!
Så när fisket nu väl börjar så blir det till att packa ihop och åka hem. Är milt sagt inte så nöjd med tillvaron just då och vet inte om det släppt än.....
Så det ända denna resa gav var kanske en något brunare hy.

4 kommentarer:

 1. Det är underbart med fruar eller hur ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja du Roffe visst är dom :P

   Ska vara snäll oxå. Om det inte var för henne så skulle jag nog inte kunna fiska så mycket som jag gör. Men just igår så var jag inte helt nöjd. Smällar man får ta antar jag. Men gårdagen svider än. Får väl ge det ett nytt försök. Får nog bli när det blivit nån grad kallar i vattnet bara.

   Radera
 2. Gör dig inte av med henne än, hon borde få en chans till :-)

  Nä, Skämt å sido så har man tur som har en förstående fru....annars hade man vart körd som flugfiskare!

  //Andreas

  SvaraRadera