måndag 24 september 2012

Lyckad HÖ tripp


 Andreas "mister bister" Larsson med en fin Öring

Så var man hemma från en helg i Göteborg. Blev en mycket lyckad tillställning som gav grov mersmak. Näst efter torrflugefiske så är Havsöringsfiske the shit.Vädret kunde gärna fått vara bättre men det var bara att bita ihop. Fiskemässigt så var det godkänt med många Öringar som fick smaka på kroken. Dok så var den största delen småfisk men en och annan bättre fisk fick syna land.
Lika trevligt som fisket var, var oxå sällskapet. Våra tre fiskebröder dessa dagar var Andreas, Peter och Lukas. dessa herrar visade sig var 3 klockrena gubbar som kunde det mesta om HÖfiske. Själv så nådde jag kanske inte expertnivå men lite mer kött på benen fick man iaf plus att jag fick krut till att kanske göra några egna havsöringsflugor till kommande fisken.
Skulle gärna ha avverkat ett dygn till för det var så förbaskat trevligt med en stämningen som var konstant på topp. Det tjatades och skämtades mest hela tiden, precis så som det ska vara. Ända jag och PA undrar över är hur gubbarna kan leva på att bara äta bröd hela fiskepassen? Som tur är för vår del så fanns det rejäl husmanskost i götet oxå. Kebaben smakade perfekt!
Så det kan bara konstateras att det var en hardgajven resa. Konstaterar oxå att en mobilkamera inte alltid tar dom bästa korten. Storkameran kommer nog få följa med lite mer.


 PA och sin kvalitets fisk.


 Bengts


3 gubbar uppklädda till tänderna.


7 kommentarer:

 1. Mr. Bister är ju ett hardgajvet namn :-)
  Tack för helgen gubbar.........

  //Andreas

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Tack för det trevliga besöket. Ni får komma i vår igen så kör vi en ny tur.

  //Lucas

  SvaraRadera
 4. Tack igen gubbar och vi kommer gärna tillbax!!

  SvaraRadera