tisdag 18 september 2012

Varit i otakt men redo för comeback

Har varit lite i otakt med fisket senaste tiden. Är lite lurig denna årstid när kvällarna blir mörkare och det mest blir helgerna som det hinns fiska på. Så när jag har tänkt fiska har det varit förkylning, pissigt väder eller som i helgen, en grävling som promt skulle inspektera fronten på min bil och då sätta bilen ur kördugligt skick med medförande inställt fiske.
Men nu ska senaste veckors debackel få läggas till handlingarna för på torsdag eftermiddag bär det av till Göteborg för att träffa Andreas för 2 dagars havsöringsrace.
Planen är att hoppa i bilen för några timmars färd med kraftig muskelrock på stereon som får skägget att växa i oanad snabb takt. Kan vara bra att ha en blåsig dag på kusten. Sen att ta rygg på experten dessa dagar och i kölvattnet av honom skörda otroliga framgångar för att sedan själv kunna utse sig till expert på området. Låter som en kalasplan i mina öron.

7 kommentarer:

 1. Då får man bar önska att du får ett trevligt fiske och att Västkusten visar sig från sin bästa sida!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag. Tror att det blir en trevlig vistelse hur som. Sen om öringarna är med på noterna så gör det ju inte saken sämre

   Radera
 2. Hmmmm.......Nu jobbar ha så sakta upp förväntningarna :-)

  //Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va nån som sa, lägger ribban på 2.50 och tar nu satts ;)

   Radera
 3. Blåsten gör att ansatsen är svårtugad :-)

  //Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår innebörden men ordet svårtugad är för en närking omöjligt att förstå.

   Radera
  2. Satan....glömde ett "r" där :-)

   Radera